Pečené kuře je oblíbené polední jídlo

03.05.2010 | Gastronomie

Kdo by neznal pečené kuře s bramborem, nebo dokonce ještě s nádivkou! Ale víte, že si ho můžete připravit také jinak?

Pečené kuře:

Suroviny:
1 celé kuře
4 cibule
1 stroužek česneku
olej
sůl
pepř
bazalka

Postup:

  1.  Kuře rozdělíme na osminky. 
  2.  V hluboké pánvi na oleji osmahneme měsíčky cibule, přidáme maso.
  3.  Orestujeme, předáme do pekáčku, podlijeme vodou, přidáme česnek a okořeníme.
  4.  Pečeme v troubě zhruba 60 minut.
  5.  Podáváme s rýží. 

Dobrou chuť!

Přečtěte si také:

Recepty z kuřecího masa

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.